Óriás gyümölcsbor csomagok
100% Eper | ![]() |
Amennyiben egy kartonnal(6 palack) rendelsz, a Hetediket ajándékba adjuk!
100% eperből készült, édes eperbor.
Az Eperméz egy édes eperbor, amely a legérettebb, zamatos eprek erjesztésével készül. A bársonyos, telt ízvilág egyensúlyban tartja az eper természetes édességét és frissítő savasságát. Illata intenzív, gyümölcsös, ízében a friss eper dominál. Kiváló választás desszertek mellé, sült húsok mellé, vagy önmagában, egy kellemes beszélgetés kísérőjeként.
- Palack: 0,5 liter
- Alkoholtartalom: 10,5 % v/v
- Hőmérséklet: Az eperborokat érdemes 8-12°C hőmérsékleten fogyasztani, hogy a gyümölcsös jegyek megfelelően érvényesüljenek.
- Tárolás: Hűvös, sötét helyen, érdemes tárolni, hogy megőrizze frissességét.
Ételpárosítás:Édes desszertekhez, pitékhez, sajttortához, de kiválóan érvényesül sült húsokkal, lágy sajtokkal.
100% Eper | ![]() |
Kék áfonya | ![]() |
Meggy | ![]() |
6 db-os gyümölcsbor válogatás az Epermester Pincészet kiváló boraiból SAJÁT ÖSSZEÁLLÍTÁS alapján, ahol a Hetediket ajándékba adjuk!
Vásárláskor a megjegyzéshez kérjük leírni,hogy milyen borokból szeretnék összeállítani a 6 db-os csomagot, valamint melyik ajándék borral kedveskedhetünk a csomag vásárlása esetén.
Kék áfonya | ![]() |
Eperrel | ![]() |
Amennyiben egy kartonnal(6 palack) rendel, a Hetediket ajándékba adjuk!
Eperből és kékáfonyából készült félédes gyümölcsbor különlegesség.
Az Ámor az eperbor és a kék áfonyabor elegáns házasítása. Az eper üde, zamatos karaktere tökéletes egyensúlyt alkot a kék áfonya mély, bársonyos jegyeivel. Az így kapott bor csábító, félszáraz jellegű, amely frissessége mellett telt és hosszan tartó ízélményt nyújt. Az Ámor kiváló választás előételekhez, könnyed mediterrán fogásokhoz vagy egy nyári piknikhez.
- Palack: 0,5 liter
- Alkoholtartalom: 10,5 % v/v
- Hőmérséklet: Az eperborokat érdemes 8-12°C hőmérsékleten fogyasztani, hogy a gyümölcsös jegyek megfelelően érvényesüljenek.
- Tárolás: Hűvös, sötét helyen, érdemes tárolni, hogy megőrizze frissességét.
Ételpárosítás: Előételekhez, könnyed mediterrán fogásokhoz, friss sajtokhoz.
100% Eper | ![]() |
Amennyiben egy kartonnal(6 palack) rendel, a Hetediket ajándékba adjuk!
Ínyenceknek, 100% eperből készült, "száraz" eperbor.
Az Epervér az eperborok legkarakteresebb képviselője. Nevét mély, rubinpiros színéről és intenzív gyümölcsösségéről kapta. A válogatott, érett eprek erjesztésével készült, közepesen testes gyümölcsbor kiegyensúlyozott savtartalommal és hosszú, zamatos utóízzel rendelkezik. Az Epervér kiválóan párosítható sajtokkal, csokoládéval vagy akár egy fűszeres sült fogás mellé.
- Palack: 0,5 liter
- Alkoholtartalom: 10,5 % v/v
- Hőmérséklet: Az eperborokat érdemes 8-12°C hőmérsékleten fogyasztani, hogy a gyümölcsös jegyek megfelelően érvényesüljenek.
- Tárolás: Hűvös, sötét helyen, érdemes tárolni, hogy megőrizze frissességét
Ételpárosítás: Étcsokoládéhoz, kemény sajtokhoz, fűszeres húsokhoz.
Meggy | ![]() |
Eperrel | ![]() |
Amennyiben egy kartonnal(6 palack) rendelsz, a Hetediket ajándékba adjuk!
Eperből és meggyből készült félédes gyümölcsbor házasítás
A Kaland egy különleges házasítás, amely az eperbor és a meggybor harmonikus ötvözésével jött létre. Az eper természetes édessége és a meggy friss, enyhén fanyar karaktere izgalmas, komplex ízvilágot eredményez. Könnyed, gyümölcsös, mégis tartalmas bor, amely tökéletes választás baráti összejövetelekre, könnyed ételekhez, például grillezett csirkéhez vagy halételekhez.
- Palack: 0,5 liter
- Alkoholtartalom: 10,5 % v/v
- Hőmérséklet: Az eperborokat érdemes 8-12°C hőmérsékleten fogyasztani, hogy a gyümölcsös jegyek megfelelően érvényesüljenek.
- Tárolás: Hűvös, sötét helyen, érdemes tárolni, hogy megőrizze frissességét.
Ételpárosítás: Grillezett csirkéhez, halételekhez, salátákhoz.